Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
7 Postów
Tomasz Lenartowicz
(Nieobecny)
Wiking
2sort+satan
www.nrk.no/trondelag/arrangerte-nazifest...trondheim-1.13775143 tutaj opisana "zabawa" jaka urządzili studenci z Trondheim dla uczczenia Święta Niepodległości w Polsce.
Gdybym miał po tym incydencie oceniać Norwegów to doszedłbym do waszych wniosków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Patriota1 napisał:
...A powinni nam tylko pozazdrościć ,bo już nie długo to nawet zazdrościć będzie zapózno bo zanim sie otrząsną z tego lewackiego myślenia to z 17 maja będą mieli
Id al-Adha

Ciekawe skad polscy patrioci znaja arabski? Czyzby byli na ich uslugach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-86  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
www.bt.no
Polska jest największym odbiorcą norweskich funduszy EOG, a także ważnym partnerem handlowym i eksporterem siły roboczej.
W ostatnim zdaniu podkrślają Norwegowie ,że dzięki funduszom mają w pływ w Polsce na reżim
Lørdagens høyrepopulistiske offensiv viser hvilke krefter som er i spill i Polen, og viktigheten av at EU og handelspartnere som Norge opprettholder et sterkt politisk og økonomisk press mot regimet.

totalne głupoty...Strach tutaj siedzieć ,żeby tylko głupotą się nie zarazić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:56  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Sie zgadzam Jedz pierwszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Czejen
(Czejen)
Wiking
Cóż, żyjemy w czasach, gdy prawda nie ma niestety żadnego znaczenia. Liczy się tylko propaganda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:82  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Dajcie wszyscy Polsce świety spokoj! włącznie z flamandzkimi eurobaranami !!! Moj Kraj to moja Ojczyzna! Gdzie kazdego dnia panuje spokòj !!!
Dziękuje za uwage..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

()
Wyjadacz
freewoman napisał:
Dajcie wszyscy Polsce świety spokoj! włącznie z flamandzkimi eurobaranami !!! Moj Kraj to moja Ojczyzna! Gdzie kazdego dnia panuje spokòj !!!
Dziękuje za uwage..

Proste pytanie to czemu tam nie mieszkasz?Tylko siedzisz za granica?Tchorz i tyle,i w dodatku hipokrytka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

()
Wyjadacz
Zachod caly czas istnieje,zaraz wbrew waszej falszywej propgandy,Polska stanie sie krajem 3 rzednym,jak wejdzie w zycie 7 rezolucja EU to o wize niczym ruskie bedziecie sie prosic,80% gospodarki opiera sie na eksporcie,co jak to sie zamknie,juz 500 plus nie pomoze,8% firm ktore przenosly swoje opodatkowanie do Czech zostanie odeslanych do Polski z powrotem,powtorka sie zrobi kiedy chociazby jak pielegniarki w 2002 roku zebraly o pozwolenie na prace w Holandii,juz jestesmy spychani do trzeciego koszyka w UE za chwile bedziemy na rowni z Ukraina,ale gownazeria nie pamieta czasow sprzed Unii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
freewoman napisał:
Dziękuje za uwage..

Codziennie slychac o morderstwach i pobiciach z blachych powodow,czemu wiec klamiesz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
napisał:
freewoman napisał:
Dziękuje za uwage..

Proste pytanie to czemu tam nie mieszkasz?Tylko siedzisz za granica?Tchorz i tyle,i w dodatku hipokrytka

Krzysztofie... Człowieku empatii masz w sobie tak mało,że brak mi słów.. skąd wiesz gdzie ja mieszkam..?? wyprzedzasz fakty nic nie wiedząc i mi ubliżasz..
wstyd mi za Ciebie ,że używasz w ogóle mojego ojczystego języka..
idz pobiegaj może Twoja nerwica Tobie przejdzie..
Tchórzem nigdy nie byłam,nie jestem i nigdy nie będę!
powodzenia we władaniu Twoim jadem... Pozdrawia DUMNA POLKA !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok